Restoran Salvator

Okus Samobora u prekrasnom ambijentu

O Salvatoru

U strogom središtu Samobora, nasuprot Hotela Livadić, nalazi se restoran Salvator. Nadaleko poznata bogata ponuda domaće autohtone hrane i pića, kao i prostran podrumski prostor sa svodom od bolti, jedni su od aduta koji ovaj restoran čine posebnim.

Na jelovniku možete pronaći: zapečene štrukle, teleću koljenicu s krumpirom, pureću roladu, razne odreske, rebarca s roštilja, marinirana pileća krilca, domaći sir i vrhnje  te laganija predjela i salate.

Želite li se nakon dobrog ručka ili večere zasladiti, u ponudi restorana su i kolači iz domaće proizvodnje Kavane Livadić, među kojima su najpoznatije samoborske kremšnite, New York Style Cheescake, torta Livadić, beze od jagoda ili sezonskog voća.

Ispred restorana nalazi se terasa gdje gosti za lijepog vremena mogu uživati u svježem zraku, kušajući specijalitete samoborskog kraja koje su vrijedno pripremili naši kuhari.

Uz stari, podrumski dio, koji je i za ljetnih mjeseci ugodan za boravak, nalazi se i Kristalna dvorana čiji kapaciteti mogu primiti do 110 ljudi. Idealna je za proslave vjenčanja, krstitki, svete potvrde, godišnjica mature, poslovnih događanja i sl.

Subotom restoran nudi i glazbene večeri, kada uz odličnu hranu možete uživati i u vrhunskim glazbenicima iz Samobora i okolice.

Za Samoborsku pivnicu isprva smo se odlučili jer imaju parking u samom centru Samobora.

Nude gotova jela, jako velikih porcija. Prilikom drugog dolaska, porciju vrlo ukusne pečenke teletine podijelili smo na dvije osobe.

Milan B. (TripAdvisor)

Bila sam ovdje nekoliko puta. Odlično mjesto za duge objede s obitelji i prijateljima. Dobar izvor lokalne gastronomije Samobora.

Helena B. (TripAdvisor)

Usluga je bila odlična, hrana ukusna a cijene pristupačne. Interijer i eksterijer pivnice je ugodan i atraktivan. Čudilo nas je što nema veće gužve. Visoka preporuka.

Everett (TripAdvisor)

Pivnica je smještena nasuprot Hotela Livadić, gdje smo bili smješteni pa nam je to bila prilika da ondje jedemo. Pivnica je vrlo lijep obiteljski restoran – hrana je ukusna, a porcije su ogromne (naručili smo jednu platu za 2 osobe, a nas četvero se najelo), pivo je također jako dobro. Osoblje je izrazito pristojno i uslužno, bez obzira na gužvu koja je bila u restoranu. Izuzetna vrijednost s obzirom na cijenu.

Iva C. (TripAdvisor)

Kontakt

Restoran Salvator

Šmidhenova 3
10430 Samobor
telefon: +385 1 3379 924
e-mail: info@hotel-livadic.hr

Radno vrijeme:

utorak – petak: 11:00 – 22:00
subota: 12:00 – 22:00
nedjelja: 12:00 – 20:00

Pivnica ne radi ponedjeljkom!