Hotel Livadić

Tradicija je naša najbolja preporuka

O nama

Hotel Livadić je hotel u Samoboru koji se nalazi na središnjem gradskom trgu, a koji osvaja svojim baroknim, tradicionalnim šarmom te koji je poprište života i kulturnih aktivnosti grada Samobora.

Zgrada u kojoj se Hotel Livadić nalazi ugaona je jednokatnica izgrađena 1800. godine i zaštićeni je spomenik kulture I. kategorije, a ujedno je i rodna kuća arhitekta Franje Gabrića (1877. – 1941.).

Hotel Livadić nazvan je po poznatom hrvatskom skladatelju Ferdi Livadiću. Nakon istoimene kavane koja je otvorena 1989. hotel je svoja vrata otvorio 1994. godine.

Prvobitno, hotel je imao 12 soba, da bi se proširenjem i konstantnim ulaganjima proširio na današnju 21 sobu.

Hotel Livadić - hotel u Samoboru hotel Samobor smještaj

Sobe

Hotel Livadić raspolaže s 21 lijepo opremljenom sobom, čije je uređenje kombinacija profinjene elegancije i pomno izabranih detalja umirujućeg romantičnog stila koji jamči bijeg iz užurbanog ritma urbanog života.

Svaka soba je jedinstvena po svom uređenju jer smatramo kako zgrada koja odiše prošlošću, i koja je zaštićeni spomenik kulture I. kategorije, zahtjeva takav tretman. Interijer je upotpunjen stilskim namještajem, a tople boje zidova stvaraju ugođaj zavodljivog, a ujedno i poznatog osjećaja doma.

Naše su sobe klimatizirane, opremljene TV/SAT, telefonom, mini barom na zahtjev u kategoriji Standard i Comfort te zadovoljavaju vrhunski smještaj.

Ukoliko tražite mjesto gdje ćete provesti svoje vrijeme s obitelji ili ako želite provesti romantični i opuštajući vikend s voljenom osobom, Hotel Livadić pravo je odredište za vas.   

Čari Samobora, dostupne s prozora...

Naši sadržaji:

Cjenik

Pošaljite nam upit

Hotel Livadić

Trg kralja Tomislava 1

10430 Samobor

telefon: +385 1 3365 850

e-mail: info@hotel-livadic.hr

Check-in

Od 15:00

Check-out

Do 11:00

Radujemo se Vašem dolasku...

Tim Hotela Livadić